Status
think positive of your life :)


Anna Eyra
ABOUT ENTRY LINKS STUFF FOLLOW Dashboard


xiu xiu :3 XOXO

what up guys ! owh ye jangan lupe jawab salam tu dlu :) hm , it been a week maybe i was't update my blog .. dah berhabuk dh nie .. uhuk2*batuksje* syira sibuk dengan exam untuk ke MRSM .. Bile sebut perkataan 'MRSM' sape yg x thu ape tu .. Kna ulangkaji banyak utk math and science .. Soalan dy hm xyah cakapla .. mmg susah sangat terutama math , science blh tahan lagi . Kita owang amik time pada 27 hari tu .. Btw , syira jmpe kawan baru kat sane name dy Nabila , yg lagi sorang Sakinah panggil dy Kinah pown boleh *dycakap* 
Nabilah , dy pengawas sklh yg berbaju kuning , friendly orangnye .. kalau korang nak tahudy pon pown mohon SBP sama sklh ngn syira ..Seri Putri .. hm , macam x sangka boleh same , tergelak2 kitaowang masa time sembang tu .. macam2 dy citer .. tu laa , ni laa .. smpi ade sorang ckgu soh beratur .. lagipon kita dalam bilik exam yang same , so boleh duduk skali .
Sakinah , dy pon peramah jugak dy slalu ingatkan syira utk x tinggal ape2 barang cam kalkulator .. Nasib baik dy g tahu klaux .. mmg terpinga-pinga la dalam bilik exam tu .. Dy berbaju purple < aishh dh wrna fav tu ._.< memegang jawatan sebagai PRS .. owh ye berkaca mata like me :)) kitaowang x byk sembang sgt sebab syira banyak cakap ngn Nabila .. tu yg tegur2 je .. hehew .. 
okay tu je yg nk di ceritakan .. Lastly , doakan kitaowang and kawan syira yg lain success untuk exam nie k ? and berjaya.. yeah :D kk .. dh2 , bye ,, assalamualaikum .. kum .. kum ..



Thanks For Reading!


PASTFUTURE

Back with new girl :) ~~~
November 28, 2013 • 8:46 PM • 0 comments
assalamualaikum .. hello readers :)
xiu xiu :3 XOXO

what up guys ! owh ye jangan lupe jawab salam tu dlu :) hm , it been a week maybe i was't update my blog .. dah berhabuk dh nie .. uhuk2*batuksje* syira sibuk dengan exam untuk ke MRSM .. Bile sebut perkataan 'MRSM' sape yg x thu ape tu .. Kna ulangkaji banyak utk math and science .. Soalan dy hm xyah cakapla .. mmg susah sangat terutama math , science blh tahan lagi . Kita owang amik time pada 27 hari tu .. Btw , syira jmpe kawan baru kat sane name dy Nabila , yg lagi sorang Sakinah panggil dy Kinah pown boleh *dycakap* 
Nabilah , dy pengawas sklh yg berbaju kuning , friendly orangnye .. kalau korang nak tahudy pon pown mohon SBP sama sklh ngn syira ..Seri Putri .. hm , macam x sangka boleh same , tergelak2 kitaowang masa time sembang tu .. macam2 dy citer .. tu laa , ni laa .. smpi ade sorang ckgu soh beratur .. lagipon kita dalam bilik exam yang same , so boleh duduk skali .
Sakinah , dy pon peramah jugak dy slalu ingatkan syira utk x tinggal ape2 barang cam kalkulator .. Nasib baik dy g tahu klaux .. mmg terpinga-pinga la dalam bilik exam tu .. Dy berbaju purple < aishh dh wrna fav tu ._.< memegang jawatan sebagai PRS .. owh ye berkaca mata like me :)) kitaowang x byk sembang sgt sebab syira banyak cakap ngn Nabila .. tu yg tegur2 je .. hehew .. 
okay tu je yg nk di ceritakan .. Lastly , doakan kitaowang and kawan syira yg lain success untuk exam nie k ? and berjaya.. yeah :D kk .. dh2 , bye ,, assalamualaikum .. kum .. kum ..



Thanks For Reading !


PASTFUTURE
The writer

Assalamualaikum , welcome to my simple blog :) be nice to my blog k ? im sweet 16teen that live at earth . im kinda silent or maybe a mysterious miss that always keep a secret ..How about you? Tell me at cbox :) btw follow my instagram _annaeyra , i wll follow u back



Awesome Friends

WeChat here

Ask Me maybe ? :)


Sweet Memories

Archive
My Felling :)
tired :'(
CintA mOnyeT
BeinG huRT
happY mOOd ヅ
UPset or BeinG Mad ! water ......
my profile
Work Hard :)
Being Boring . -_-
Salam AidilAdha

CREDIT SECTION


Full Edit by: @esharky_
Owner blog: Anna Eyra
Best view:Miss Google