Status
think positive of your life :)


Anna Eyra
ABOUT ENTRY LINKS STUFF FOLLOW Dashboard



BeinG huRT
November 10, 2013 • 11:42 PM • 1 comments
ASsalamualaikum readers :)



Semalam punya happy gilerr kn ? but today i'm seriously not in my mood :( okay , now syira nak minta maaf klau perkataan yg syira nak sebutkan jp g , cm hareemmm .. ok ? klau x suka jangan baca .! 

Hari ni kenapa perut sakit sangat nie !! T_T haduiii .. dh smpi berrguling2 atas katil sebab sakit .. tadi pon smpi dh nangis .. serious sakit gileerrrr .. kenapa perempuan mesti rasakan kesakitan ni ! tapi lelaki x? hmm , jangan mempertikaikan apa yg Allah dah tetep kn . Tapi seorang kaum hawa mempunyai banyak tanggungjawab atau perkara yg perlu diselesaikan . Seorang perempuan nanti kna bersalin pastu berpantang laa .. suma tuu .. lelaki thu goyang kaki , mintak tu mintak ni .. semua pompuan je kna buat . Dorang xbuat pape .. huihhhh !

Sorry kita dah tergelincir drpd tajuk yg dibincangkan . ENtah la maybe dh sakit sangat tu yg main taip je ape yg lintas .. okay , korang penah x rase sakit , haha << tanye soalan ntah pape , mstilah penah <<<
sakit camne yg korang rase  ? okay x pe xyah g tahu nanti panjang pulak citer nyee .. sakit yg x terkata ... ahhhh ! okay2 focus ! sakit yg korang alami penah x org lain amik tahu .. ke dibiarkan je .. feel alone ?! hurmm , i hate been alone .. 


nmpk nye citer tergantung . sebenarnye post ni saje nk luahkan
rase sakit nie .. yup ..actually i'm alone .. 
sakit ni hanya aq yg rase !! T_T

bbye assalam ..





Thanks For Reading !


PASTFUTURE
The writer

Assalamualaikum , welcome to my simple blog :) be nice to my blog k ? im sweet 16teen that live at earth . im kinda silent or maybe a mysterious miss that always keep a secret ..How about you? Tell me at cbox :) btw follow my instagram _annaeyra , i wll follow u back



Awesome Friends

WeChat here

Ask Me maybe ? :)


Sweet Memories

Archive

CREDIT SECTION


Full Edit by: @esharky_
Owner blog: Anna Eyra
Best view:Miss Google