Status
think positive of your life :)


Anna Eyra
ABOUT ENTRY LINKS STUFF FOLLOW Dashboard



How's my result ?
March 8, 2016 • 10:17 PM • 0 comments
Setelah sekian lama menyepi , finally im back . Tak back mana pon act just rasa nak jenguk blog yang lama tak update . Cepatnya masa berlalu ya allah . im started my blog within 2013 and now its already 2016 my godd time . AND TOMOROW I WILL BE ELEGENT 18 ! YEHAA . MY BIRTHDAYY  ! HAA SAPE BACA NI SAYA TUNTUT HADIAH ! Takdela saya gurau .


Lepas PMR dulu rajinla update blog all the time siap join banyak gakla giveaway blog . Nampak tak dia punya excited nak berblog . Tapi masa berlalu and saya semain tua dan dewasa . Makin nak fikir masa depan , fikir harapan mak ayah , fikir kat mana aku 20 tahun akan datang . Siapa yang taknak berjaya kan . 


Rasa macam dah lari tajuk sikit . Okay , HOW'S MY RESULT ? Alright , so far so good . and mostly thanks to GOD for my result alhamdulillah terima kasih allah . Perasaan bila dapat result semestinya terharu , happy , sedih , sebak , macam-macam naknak pulak mak ayah saya ade sekali mana tak nangis . When the time bila cikgu umum pelajar terbaik adalah 7A wahh kagum gakla . Budaknya memang pandai so dia memang layak . Congrats ANI ! *walaudiatakbacapon . Lepas cikgu habis umumkan nama-nama yang cemerlang naik ke pentas termasuklah aini , hajar , and nama-nama yg lain yang tak ingat *sorry , saya dengan kawan-kawan ke meja cikgu untuk ambil result and alhamdulillah result yang baik . Saya terus ke mak dan ayah tunjuk result dan peluk mereka nak nangis tapi sebab dah puas nangis tadi jadi macam air mata tak keluar dah . Ma abah angah akan jadi anak yang baik yang jaga mak abah sampai bebila . Terima kasih Allah , ma abah , kawan-kawan dan tak lupa cikgu yang tak putus-putus beri sokongan . New life new future gonna begin . SEmoga dipermudahkan segala urusan amin . Tahniah kepada yang yang cemerlang mahupun dan tidak cemerlang sekalipun ! Rezeki allah ada kat mana-mana ! Yang penting jangan sesekali putus asa . Yakin dengan allah . Buktikan masa di universiti nanti atau kat mna-mana pun . IN SHAA ALLAH BERKAT USAHA PASTI PEROLEH KEJAYAAN ! 

September 16, 2015 • 12:21 AM • 0 comments
Assalamualaikum , olla im back wehehehhe k ni nak update untuk latest sahaja disebabkan lama tak update 😄😄 
Lalalalalalala 




Cause i miss ma friends , old school and OMBI so muchh 😭😭
But yaa im still have allah by ma side ☺ alhamdulillah

Next topik 👇
Mesti kat ade peminat story mencintaimu kan ??! Sape tak minat drama setiap isnin hingga khamis jam 7.00 malam . 
Huhi terdetik nak bagi lagu ost untuk story mencintaimu nih 
Orait begin 

Lirik Lagu Setia – Elizabeth Tan ft Faizal Tahir

Selamat pagi sayang ku
 Apa khabar diri mu 
Maafkan andai mengganggu lena mu 
Andai pernah melukakan 
Maafkan ku tak sengaja 
Harus kau dan aku selalu bicara 
Kau tahu kau satunya 
Ku mahu kita selamanya 
Kau dah aku mungkin tak sempurna 
Kau dan aku tahu takkan mudah 
Kau dan aku mahukan sempurna
 Kau dan aku mengharap bahagia 
Setia aku demi diri mu 
Setia aku hanya pada mu
 Andai hati mu berubah 
Pasti ku cuba fahami 
Tetap ku melangkah terus berani 
Kau tahu kau satunya
 Ku mahu kita selamanya 
Kau dah aku mungkin tak sempurna 
Kau dan aku tahu tak semudah 
Kau dan aku mahukan sempurna 
Kau dan aku mengharap bahagia
 Setia aku demi diri mu 
Setia aku hanya pada mu 
Terima seadanya Perbezaan kau dan aku 
Biar pun apa saja
 Ku percaya kau setia 
Kau dan aku mengharap bahagia 
Setia aku demi diri mu 
Setia aku hanya pada mu 
Setia ku demi diri mu
 Setia ku hanya pada mu
 Selamat pagi sayang ku 
Apa khabar diri mu

 Credit , encik google 😁

Okeh done 




Thanks For Reading !


PAST
The writer

Assalamualaikum , welcome to my simple blog :) be nice to my blog k ? im sweet 16teen that live at earth . im kinda silent or maybe a mysterious miss that always keep a secret ..How about you? Tell me at cbox :) btw follow my instagram _annaeyra , i wll follow u back



Awesome Friends

WeChat here

Ask Me maybe ? :)


Sweet Memories

Archive

CREDIT SECTION


Full Edit by: @esharky_
Owner blog: Anna Eyra
Best view:Miss Google