Status
think positive of your life :)


Anna Eyra
ABOUT ENTRY LINKS STUFF FOLLOW Dashboard



How's my result ?
March 8, 2016 • 10:17 PM • 0 comments
Setelah sekian lama menyepi , finally im back . Tak back mana pon act just rasa nak jenguk blog yang lama tak update . Cepatnya masa berlalu ya allah . im started my blog within 2013 and now its already 2016 my godd time . AND TOMOROW I WILL BE ELEGENT 18 ! YEHAA . MY BIRTHDAYY  ! HAA SAPE BACA NI SAYA TUNTUT HADIAH ! Takdela saya gurau .


Lepas PMR dulu rajinla update blog all the time siap join banyak gakla giveaway blog . Nampak tak dia punya excited nak berblog . Tapi masa berlalu and saya semain tua dan dewasa . Makin nak fikir masa depan , fikir harapan mak ayah , fikir kat mana aku 20 tahun akan datang . Siapa yang taknak berjaya kan . 


Rasa macam dah lari tajuk sikit . Okay , HOW'S MY RESULT ? Alright , so far so good . and mostly thanks to GOD for my result alhamdulillah terima kasih allah . Perasaan bila dapat result semestinya terharu , happy , sedih , sebak , macam-macam naknak pulak mak ayah saya ade sekali mana tak nangis . When the time bila cikgu umum pelajar terbaik adalah 7A wahh kagum gakla . Budaknya memang pandai so dia memang layak . Congrats ANI ! *walaudiatakbacapon . Lepas cikgu habis umumkan nama-nama yang cemerlang naik ke pentas termasuklah aini , hajar , and nama-nama yg lain yang tak ingat *sorry , saya dengan kawan-kawan ke meja cikgu untuk ambil result and alhamdulillah result yang baik . Saya terus ke mak dan ayah tunjuk result dan peluk mereka nak nangis tapi sebab dah puas nangis tadi jadi macam air mata tak keluar dah . Ma abah angah akan jadi anak yang baik yang jaga mak abah sampai bebila . Terima kasih Allah , ma abah , kawan-kawan dan tak lupa cikgu yang tak putus-putus beri sokongan . New life new future gonna begin . SEmoga dipermudahkan segala urusan amin . Tahniah kepada yang yang cemerlang mahupun dan tidak cemerlang sekalipun ! Rezeki allah ada kat mana-mana ! Yang penting jangan sesekali putus asa . Yakin dengan allah . Buktikan masa di universiti nanti atau kat mna-mana pun . IN SHAA ALLAH BERKAT USAHA PASTI PEROLEH KEJAYAAN ! 



Thanks For Reading !


PAST
The writer

Assalamualaikum , welcome to my simple blog :) be nice to my blog k ? im sweet 16teen that live at earth . im kinda silent or maybe a mysterious miss that always keep a secret ..How about you? Tell me at cbox :) btw follow my instagram _annaeyra , i wll follow u back



Awesome Friends

WeChat here

Ask Me maybe ? :)


Sweet Memories

Archive

CREDIT SECTION


Full Edit by: @esharky_
Owner blog: Anna Eyra
Best view:Miss Google